Termékleírás


 Részletes Termékismertető


  Jellemzők, Kiegészítők, Típusok

A csomag

A Ledmaster® 3W Mini LED Panel lámpa kompakt csomagolásban érkezik, az összes szükséges tartozékkal és a dobozon további információkkal:

  • Kör vagy négyzet forma jelölése
  • Színhőmérséklet jelölése
  • Tanúsítvány logók
  • A++ energiaosztály
  • Beszerelési ábra
  • Rövid angol nyelvű leírás — a magyar változat alább található
 
 
 

Felépítés

A Ledmaster® 3W Mini LED Panel lámpák egyszerre váltják ki hagyományos spot izzó foglalatot és az ahhoz tartozó fényforrást. Nem csak kedvezőbb árú ez a megoldás, hanem sokkal egyszerűbb a beszerelése is — csak a megfelelően kiképzett álmennyezeti üregre és hálózati áramforrásra van szükségünk. A panel strapabíró, kör vagy négyzet alakú fém házzal szerelt, amit a rugós fülek biztosan tartanak helyén. A mini tápegységet csavarozással rögzíthetjük a kívánt helyre.

 

 

 

Típusok

A Ledmaster® Mini LED Panel mennyezeti lámpa kör és négyzet alakban, természetes fehér, vagy meleg fehér fénnyel elérhető. 

Beszerelés

A Ledmaster® Mini LED Panel lámpa beszerelése egyszerűbb nem is lehetne. A lámpatest praktikus csatlakozó dugóval leválasztható a mini tápról. A táp másik oldalán található a szabad kivezetés, amit megfelelően szigetelt kapcsolattal kell a hálózati kábelre kötni. 

A lámpatest a számára kiképezett üregbe a mellékelt rugós fülekkel stabilan és bontható módon rögzíthető, az ábrán láthatóan. A fülek rugós lábát a lámpatest hátoldalán támasztjuk meg, a rugókat pedig a számukra kialakított  vájat két kiálló szára közé szorítjuk be. A műanyag bevonatú részek  az üreg belső felületén fogják befeszíteni a Ledmaster® Mini LED Panel mennyezeti lámpát a megfelelő helyre.

 

 

Rögzítés a rugós fülek segítségével